Σελίδες

Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Ετυμολογία με κάρτες!

Με χαρά σας ανακοινώνω την κυκλοφορία του παιδικού βιβλίου μου, "Ετυμολογία με κάρτες" από τις εκδόσεις "Οσελότος".



Πρόκειται για μία πρωτότυπη μέθοδο εκμαθήσεως ετυμολογίας για παιδιά 5-12 ετών.

Τα παιδιά μέσω ζωγραφικής, χαρτοκοπτικής και παιχνιδιού με κάρτες μαθαίνουν παράλληλα ετυμολογία, σύνθεση και παραγωγή λέξεων, καθώς και χρήσιμες πληροφορίες αρχαιολογικού, ιστορικού ή μυθολογικού ενδιαφέροντος!

Μπορείτε να το ξεφυλλίσετε εδώ:

http://issuu.com/ocelotos/docs/etymologia_me_kartes

Αγορά μέσω διαδικτύου:

http://www.ocelotos.gr/cms/el/eshop#%21/~/product/category=1998867&id=34427429

Με εκτίμηση,
Ελένη Ωρείθυια Κουλιζάκη




6 σχόλια:

  1. Ελένη μου δεν υπάρχουν λόγια γι' αυτό το βιβλίο. Το περιμέναμε με αγωνία και τελικά ήταν πολύ καλύτερο από ότι είχαμε φανταστεί. Σου εύχομαι τα καλύτερα και περιμένουμε κι άλλα βιβλία στο μέλλον. Ευχαριστούμε πολύ Δασκάλα μας! Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι που σας αρέσει τόσο πολύ! Η αλήθεια είναι ότι έπρεπε να δημιουργηθεί μια μέθοδος που θα βοηθούσε τα παιδιά να αγαπήσουν την μητρική τους γλώσσα και να καταλάβουν πως είναι ενιαία εδώ και πολλάααααααα χρόνια... Αυτό ήταν και το κίνητρό μου άλλωστε. Ένα ευχαριστώ είναι λίγο για την αγάπη και την εκτίμηση που μου δείχνεις, γι 'αυτό θα σου πω ΧΙΛΙΑ! :)

      Διαγραφή
  2. Ελένη χαίρομαι που σε βρίσκω! Είσαι η απάντηση που έψαχνα στην αναζήτησή μου για εκμάθηση Ελληνικών με τον σωστό τρόπο... Είμαι επίσης πολύ σκεπτικός για το κατρακύλισμα της παιδείας και το μέλλον του έθνους μας! Θα μελετήσω το blog σου κι ελπίζω κάποια στιγμή να γνωρίσω από κοντά κι εσένα και τη δουλειά σου! Μην σταματάς να γράφεις και να μοιράζεσαι τις αυθεντικές γνώσεις σου!
    Με εκτίμηση, Κώστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ ωραίο το βιβλίο σας! Πολύτιμος βοηθός σε κάθε προσπάθεια ν' αγαπηθεί η πανέμορφη γλώσσα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ, εύχομαι πραγματικά να βοηθήσει στην εκμάθηση της πανέμορφης - όπως κι εσείς αναφέρετε- γλώσσας μας και να ψυχαγωγήσει!

      Διαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.